Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гледайте са , кои каквито ще жени и коли да си намачква мен не ме инт Колата се усеща че върви , но да ми правят некви непознати стартове на колата .. просто няма как да стане не ме разбирайте погрешно нямам проблем някой да и направи дълга втора или трета и после да набие спирачките но не и да ми издевателства върху колата не и докато все още е моя

Лека вечер
    Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 17:45.
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Нямаш доверие, че ще я боядисат качестевено, а имаш доверие че някой може да ти инсталира централи,бегове и т.н и те ще се отворят в животозастрашаваща ситуация?
      Напълно си прав, колега! Просто пусти мерак понякога ме кара да мисля какви ли не тъпи схеми...
      Днес помислих малко повече на "трезва" глава и си викам - то ако ще тази за 2500 нерегистрирана, най вероятно без никаква история(т.е. Пълно обслужване, чип, евентуално окачване, съединител и маховик, може би дори турбо...) то по-добре да си взема бившата на релефния(съфорумнец)http://www.cars.bg/c1431621, за 3800лв. , но на която поне знам какво и е правено и е 200коня с данък за 136..ама и тя е само с един еърбег!
      За сега ще поизчакам още, както казах аз не бързам, целта ми е общо взето да си начеша крастата, че от 7-8 години имам мерак за такава алфа и ще кофти от много мерак да взема първата бракма.
      Месец, два, пет...все ще изпадне от някъде моята кола
      Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• Слагаш 3200лв в джоба и я отнасяй на релефа.

Не си купуваш 18г. кола, защото искаш да я избереш да има о десен 18 годишен еирбег!!!.. Ако е 5г. кола, ДА! Ама 18г. на която срока на годност на тия беци е изтекъл преди 8г. е безмислено. Крастата е божа работа. Един познат, бог да го прости, само с 140км в чисто нова ЕС класа с 30 възглавници и системи, би потвърдил думите ми...
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Да бе. Вярвай, че няма шанс да купя регистрирана кола, без да ѝ раздам цялата газ и след това спирачки колкото може.
          Ако някой ми каже да не давам газ на колата му, прав му път. Няма да е мой този автомобил.
          Все едно да се ожениш за някоя жена, без да си я пробвал в леглото. Ентусиасти колкото искаш, признавам.
          )))))...ти ако немой осетиш колата, без да и раздаваш пълната газ...си е твой проблем.....и лафа с жената не е баш така....защо трябва да я изнасилваш, за да се ожениш......ако си ме разбрал, какво искам да ти кажа.....иначе тва дет го казваш е пълна глупост....

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

..а с нерегистрираните кво прайш....обикаляш около тях и точиш лиги....)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Алфа

http://m.cars.bg/carview.php?id=1378486

Колеги някой случайно да е разглеждал тази алфа
            Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              Раздаването на всичката газ ще го преглътна при условие че колата е в температурен режим, но спирачки от 200+ до 0 няма как да стане освен ако не е крайно належащо. То е равносилно да си опечеш спирачките и дисковете. Докато се качиш и се усеща дали е читава или не, няма нужда чак от зверски издевателства.
              Естествено, че си подготвяш колата, преди да я видиш колко върви. Нали все пак имам интерес да стане моя. Няма да си чупя "моята" кола.
              За спирачките си в грешка. Ако разбереш теорията на спирането, то ще видиш, че е много по-полезно за дисковете и накладките от време на време да ги загряваш. Ще им удължиш много повече живота, а и ще спират по-добре ако пренасяш малко материал върху диска. Ама първо попрочети, пък тогава се притеснявай.

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
              Че да не би да те кара на сила да я купуваш? Или пък си единствения купувач?
              А ти пък да не си последния продавач?

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              )))))...ти ако немой осетиш колата, без да и раздаваш пълната газ...си е твой проблем.....и лафа с жената не е баш така....защо трябва да я изнасилваш, за да се ожениш......ако си ме разбрал, какво искам да ти кажа.....иначе тва дет го казваш е пълна глупост....

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

..а с нерегистрираните кво прайш....обикаляш около тях и точиш лиги....)
              За такива хора като теб, бих станал джамбазин веднага. С кеф ще им продавам такива хубави коли, лъскави, които да ги усещат с поглед.
              Най-добрия купувач-мечта.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Темата вече е пусната .

Comment

• Винаги при покупка се раздава пълната газ...............че както холандеца има една поговорка ,,Гаранция до вратата,, Ако автомобила е изправен няма какво да му стане,вече ако има какво да се крие,това вече е друга бира............Попадал съм на автомобили които си вървят как трябва до 180км/ч и след това забива и до там......а по каталог трябва да си вдигне 210км/ч.Човек когато продава колата си трябва остави купувача да се убеди че всичко е наред.....................иначе коли колкото искаш,ама купувачи.....................
                  Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 16:39.
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                    http://m.cars.bg/c1496950

Описъл съм всичко подробно тук във форума , жалко че мпдераторите които са отговорни за раздела смятат че нямат работа и не влизат тук и съответно темата ми не може да бъде проверена и одобрена !
                    Колега , колата ти навярно е много хубава , но снимките с нокия 1010 ли са правени - много размазани, приятелски съвет , качи по-хубави, че така се разваля цялостно впечатлението от колата.
                    В раздел продава са хубави , а от линка размазани ? Що така ?
                    Last edited by ivo_63; d.m.y г., 19:17.
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                    Peugeout 2.2 HDI 133+++
                    Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                      Колега , колата ти навярно е много хубава , но снимките с нокия 1010 ли са правени - много размазани, приятелски съвет , качи по-хубави, че така се разваля цялостно впечатлението от колата.
                      http://www.cars.bg/?go=cars&p=view&carofferId=1496950

Mобилната версия е пуснал келеша ето ти за PC.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение

http://www.cars.bg/c1496950 сега не вярвам да има проблем

Comment

• Тъйкато чета разни спекулации, каня всеки който желае да набие цялата газ на колата която продавам... ама само да не си играем на "качи, слезни безплатни кръгчета"

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...51832548647404

Офертата се отнася само за сериозни купувачи и истински Алфисти.

Comment

• Тва вашто ми мязя ня секс по северезапада - мъжът към жената - и глей да ти ареса няма а повтарям.
                            Начи много претенции с плитки джобове, ма да върви като нова, ма да гори като нова, ма да няма обелено, одраскано ма да не е пушил, да не ебал, говорителите да са девствени ми идете си купете нова бе.Затуй не са занимавам директно за скраб с нарязани гуми,набита арматура в акумолатора, надраскани стъкла и по един чук на ламарините.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Тва вашто ми мязя ня секс по северезапада - мъжът към жената - и глей да ти ареса няма а повтарям.
                              Начи много претенции с плитки джобове, ма да върви като нова, ма да гори като нова, ма да няма обелено, одраскано ма да не е пушил, да не ебал, говорителите да са девствени ми идете си купете нова бе.Затуй не са занимавам директно за скраб с нарязани гуми,набита арматура в акумолатора, надраскани стъкла и по един чук на ламарините.
                              А... много си прав.....тия дет много пробират, от торбата с путки хващат хуя, а тия дет раздават пълната газ...след като я купят....не мой я закарат до тях....за годините съм се нагледал....

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                              Естествено, че си подготвяш колата, преди да я видиш колко върви. Нали все пак имам интерес да стане моя. Няма да си чупя "моята" кола.
                              За спирачките си в грешка. Ако разбереш теорията на спирането, то ще видиш, че е много по-полезно за дисковете и накладките от време на време да ги загряваш. Ще им удължиш много повече живота, а и ще спират по-добре ако пренасяш малко материал върху диска. Ама първо попрочети, пък тогава се притеснявай.

А ти пък да не си последния продавач?

За такива хора като теб, бих станал джамбазин веднага. С кеф ще им продавам такива хубави коли, лъскави, които да ги усещат с поглед.
                              Най-добрия купувач-мечта.
                              Виж сега....аз до сега кола от джамбазин не съм купувал....пак разсъждаваш грешно спрямо мен, защото не ме познаваш..............
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Някой тази гледал ли я е, цената заради годината ли е по-ниска ?
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=ccj7pi

Comment

Working...
                                X